ÉletmódTrend & Dizájn

Mondj búcsút a kezelhetetlen hajnak!

Így lesz a hajad tükörsima és fényes

Amennyiben a hajad hullámos, göndör vagy egyszerűen csak nehezen kezelhető, a Brasil Cacau kezelés számodra is megoldást jelenthet.

Sok nőnek okoznak gondot a rakoncátlan tincsek, melyek megszelídítése nemcsak megnehezíti a reggeli készülődést, de a különböző formázó eszközök rendszeres használata a hajkoronában is komoly károsodást okozhat. A tartós hajegyenesítés segítségével azonban ezek a problémák könnyen kiküszöbölhetők.

Hogyan zajlik?

A Brasil Cacau eljárás menete szerint a fodrász először megmossa a hajat egy előkezelő samponnal –  kinyitja a hajszerkezetet -, majd megszárítja a tincseket. Ezután felviszi a keratint, de ezúttal hideg levegővel, majd ismét megszárítja a hajat. Végül hajvasalóval, tincsről tincsre haladva fixálja a terméket. Miután ezzel elkészült, a felesleges anyagot csak kiöblíti, és egy pakolással lezárja a kezelést. Az eljárás a hajat nemcsak egyenessé teszi, hanem annak állapotán is jelentősen segít.

Mire érdemes figyelni?

A kívánt eredmény érdekében célszerű a fodrász utasításait betartani: például a kezelés után három napig nem ajánlott a hajat megmosni, illetve összetűzni. A későbbiek során pedig lehetőség szerint kerülni kell a szulfát tartalmú samponok használatát, ezek ugyanis elősegítik a keratin kioldódását. Az eljárás előtt és után két hétig kerülendő a hajfestés, valamint nem árt figyelembe venni, hogy a kezelés a haj színén egy árnyalatnyit világosíthat.

Mennyibe kerül?

Az egyenesítés ára a haj hosszától és sűrűségétől függ, vagyis a felhasznált anyagmennyiség függvényében változik. Általánosságban azonban elmondható, hogy minimum 15 ezer forintba kerül, a felső határa pedig 35 ezer forint lehet.

Zsoldos Ágnes

Kiemelt kép: flickr.com

Megosztás:

Válaszolj

E-mail címed nem fog nyilvánosságra kerülni. A szükséges mezőket * jelöltük